Grada Plast

Este o societate comerciala romaneasca, formata dintr-o echipa tanara, care si-a inceput activitatea in anul 2009, pornind de la ideea de a oferi clientilor o gama variata de ambalaje din polietilena si folie. Interesul din partea clientilor a facut ca firma noasta sa fie in continua dezvoltare, aceasta culminand cu inceperea productie, cu anul 2019. Cu o experienta de 10 ani in domeniu, pe partea distributiei, am reusit sa identificam si sa dezvoltam parteneriate cu unii dintre clientii de succes, atat pe plan regional, cat si national. In urma accesarilor unor fonduri europene am achizitionat utilaje performante, de ultima generatie, utilaje care sunt completate de o echipa de productie experimentata (cu pana la 18 ani de experienta, coordonata de catre inginerul Chivu Marius).

Cu fabrica si depozit in Resita avem un stoc ridicat la toate produsele, reusind la orice ora sa onoram si comenzi mai mari, atat la partea de ambalaje de polietilena (saci menaj, pungi alimentare, saci, confectii, etc.), cat si folie (folie agicola, folie pentru constructii, folie stretch, etc.). O atentie deosebita o oferim produselor proprii si anume sacilor menaj Grada si pungilor alimentare Grada, produse de o calitate superioara, la preturi avantajoase.
Scopul principal al societatii noastre este de a oferi produse, cu o maxima eficienta si profesionalism. Succesul partenerilor nostri este si succesul nostru, de aceea punem suflet in fiecare companie colaboratoare. De-a lungul timpului am castigat increderea unui numar important de clienti din toata tara. Cu placere putem enumera AEM, AGIL, Cotton Tex, Valeo Lighting Injection, Pangram, Spiridusii. Ne place sa ne respectam angajamentele si nu facem rabat de la calitatea produselor si serviciilor noastre. Ne preocupam ca fiecare comanda sa ajunga unde a fost destinata.

Noi va oferim

Calitate maxima si costuri minime, dumneavoastra oferiti-ne la schimb increderea!
Misiunea pe care ne-am asumat-o este productia si vanzarea de produse din polietilena si servicii de calitate, la preturi competitive pentru satisfacerea deplina a clientilor.
Ne definim ca o familie mai curind decit o organizatie, prin faptul ca partenerii nostri sunt tratati cu respectul si atentia cuvenite unor oaspeti dragi casei noastre.

Materiale folosite:

LDPE -Low density polyethylene (polietilena de densitate scazuta). Foliile LDPE au densitatea cuprinsa intre 0.910–0.940 g/cm3. Rezista la temperaturi de 80°C continuu si la temperaturi de 95°C pentru o perioada scurta de timp. Foliile din LDPE sunt realizate in varianta transparenta sau opaca, destul de flexibile si greu de spart. Aceste folii se folosesc atat in domeniul industrial, cat si alimentar, cel mai des la realizarea pungilor. Materialul poate fi inscriptionat si tratat ESD.
HDPE -High density polyetylene (polietilena de densitate ridicata). Diferenta de rezistenta intre LDPE si HDPE  consta in densitatea foliei, foliile din HDPE avand o rezistenta mai mare decat cele din LDPE. De asemenea, folia din HDPE este mai grea si mai opaca, cu o rezistenta la temperaturi de 110°C continuu si 120°C, pentru o scurta perioada de timp. Materialul poate fi inscriptionat, embosat si tratat ESD.
BOPP -Polipropilena. Folia din BOPP este un produs destinat ambalarii produselor de panificatie si patiserie, a confectiilor si a diverselor repere tehnice. Folia BOPP poate fi transparenta, alba, perlata sau metalizata. Este o folie caracterizata printr-o transparenta foarte buna si totodata cu proprietati excelente privind protectia produselor ambalate. La cerere se poate imprima si  livra sub forma de pungi gata confectionate, pe dimensiunea ceruta de client.